fse.ujep.cz

Czech Envi Thesis přichází s novým podcastem!

Zaposlouchejte se do série rozhovorů s mladými inspirativními lidmi, kteří se zabývají ochranou životního prostředí pohledem společenských věd. Nový podcast Czech Envi Thesis, který pro vás připravuje Filip Rambousek, je dostupný na platformách Spotify, YouTube nebo Google Podcasts.

Prostřednictvím desetiminutových rozhovorů budou postupně představeni vítězové celostátní soutěže o nejlepší bakalářské a diplomové práce v oblasti životního prostředí. Tematicky to ale není jen o životním prostředí, ale o celkovém pohledu na tuto problematiku z hlediska společenských věd,“ přiblížil zakladatel a hlavní organizátor soutěže Jan Macháč.

První série podcastu by měla mít sedm dílů, nový díl plánujeme zveřejnit vždy první čtvrtek v měsíci,“ dodal Macháč.

Hostem úvodní epizody, která je posluchačům již k dispozici, je Kateřina Tumová, vítězka prvního ročníku soutěže Czech Envi Thesis v roce 2019. Odbornou porotu zaujala svou diplomovou prací na téma recyklace šedé odpadní vody.

Podcast Czech Envi Thesis je dostupný na:

YouTube: https://youtu.be/6LeTYLOeaF0

Spotify: https://open.spotify.com/show/3VHMR511bOK02evdKuybeK

Google Podcasts: https://1url.cz/lrCfj

Czech Envi Thesis je celostátní soutěž bakalářských a diplomových prací v oblasti životního prostředí aneb studenti pro přírodu, kdy každoročně vybíráme nejlepší absolventské práce napříč vysokými školami v celé České Republice. Podporujeme tak mladé talenty a popularizuje výsledky jejich vědecké činnosti. V roce 2023 bude probíhat již pátý ročník.