fse.ujep.cz

Ceny děkana 2021

Děkan fakulty, Mgr. Ondřej Moc, Ph.D., udělil dne 21. 12. 2021 ceny za nejlepší vědecko-výzkumný počin roku.
Tuto cenu bude děkan fakulty udělovat každý rok v prosinci daného roku vybraným zaměstnancům FSE UJEP a studentům doktorských studijních programů.


V letošním roce udělil děkan FSE UJEP tato ocenění…

Akademický pracovník:
Ing. Mgr. Hana Brůhová-Foltýnová, Ph.D. 

Cena se uděluje za vybudování excelentního týmů výzkumných pracovníků v oblasti udržitelné mobility, týmu, který aktivně integruje mladé akademické pracovníky (Ph.D. studenty) a zahraniční experty, budování pozitivní image fakulty v rámci mezinárodní vědecké komunity, excelentní publikační činnost v prestižních vědeckých časopisech s vysokým vědeckým ohlasem (zejména Transportation Research Part D: Transport and Environment) a vynikající úspěchy v projektech základního a aplikovaného výzkumu (např. TAČR, Erasmus+).

Student doktorského studijního programu:
Ing. Eliška Nacházelová

Cena se uděluje za úspěšnou vědeckou činnost v rámci projektu TAČR a Erasmus+, budování dobrého jména fakulty v českém a mezinárodním prostředím v rámci vědeckých konferencí a odborné stáže a významný podíl na výuce a přípravě nových předmětů v rámci Bc. akreditace v rámci Katedry ekonomiky a managementu.

Ing. Mgr. Hana Brůhová-Foltýnová, Ph.D. 
Ing. Eliška Nacházelová


Oběma oceněným kolegyním z celého srdce gratulujeme a velice si vážíme práce, kterou pro naši fakultu odvádějí. Děkujeme.