fse.ujep.cz

“Behavo” nás/vás baví!

V prvním listopadovém týdnu probíhá po celé České republice Týden Akademie věd ČR.
Pod ruce vědců tak mohou příznivci vědy nakouknout po celé České republice a zúčastnit se přednášek, workshopů, prohlédnout si výstavy či zhlédnout nejrůznější filmy.

I za naši fakultu jsme připravili pestrý program s názvem: CESTA za poznáním – SEBE SAMA aneb zábavná exkurze behaviorálními laboratořemi UJEP.

Pro návštěvníky jsme připravili blok přednášek a ukázek vybavení našich behaviorálních laboratoří. Program sestával z několika částí.

Zábavnou formou jsme návštěvníkům představili teoretické základy tohoto vědeckého proudu. Ukázali jsme také různé typy neuro-trenažérů.
Zkoušeli jste někdy hrát fotbal pouhou myšlenkou? Jaké to je, to už naši návštěvníci vědí – díky unikátnímu trenaž´éru mindball. A současně si i vyzkoušeli, jaká je rychlost jejich kognitivních schopností pomocí technologie batak.

Fandění a soustředění při zkoušce neuro-trenažeru mindball

Studenti z Gymnázia v České Lípě si také mohli vyzkoušet hru Na ultimátum. A odnášejí si opravdu nestandardní výhru. A pak, že je experimentální ekonomie nuda!

Výherci hry Na ultimátum s výhrou. Lektoři akce – Dr. Radek Soběhart a Ing. Mgr. Vojtěch Zíka.

Jsme rádi, že se program všem účastníkům líbil a my se těšíme, až brány našich “behavo” laboratoří otevřeme pro veřejnost při dalších akcích.

Detailní program akce