fse.ujep.cz

Neuroleadership v podání Jana Havla z ACTUM Digital na půdě FSE UJEP!

Jak chápání lidského mozku zlepšuje naši schopnost vést ostatní? Přesně na tuto otázku Vám v přednášce na téma neuroleadershipu odpoví Ing. Jan Havel, Ph.D. z ACTUM Digital.

Neuroleadership: Jak chápání lidského mozku zlepšuje naši schopnost vést ostatní?

Kdo: Ing. Jan Havel, Ph.D.
Kdy: čtvrtek 23. listopadu 2023, 16:00 – 17:30
Kde: Aula Jiřiny Jílkové, FSE UJEP (areál kampusu UJEP)

Jan Havel se narodil a žije v Praze. Vystudoval finance na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde následně získal doktorát v oboru Obecná ekonomická teorie. Později absolvoval General Management Program na Wharton School na University of Pennsylvania.

Ve věku 21 let spoluzaložil ACTUM Digital, kde od té doby tráví většinu času. Jeho hlavní zodpovědností je firemní strategie a rozvoj společnosti. Jan má pedagogické zkušenosti na Vysoké škole ekonomické, University of New York in Prague, Univerzitě Karlově, Cevro Institutu a v současné době České zemědělské univerzitě, kde vyučuje mezinárodní programy v oblasti strategického řízení a strategického marketingu.

Jan je nadšeným maratonským běžcem, bývalým reprezentantem ve frisbee ultimate, zapřisáhlým nepřítelem centrálního bankovnictví a bývalým poradcem bankovní rady České národní banky, zastáncem tradice Rakouské školy ekonomického myšlení, členem boardu Liberálního institutu, Kentico Software a University of New York in Prague, fanouškem sci-fi a technologií.