fse.ujep.cz

Fórum platformy Venkovské mládeže proběhne v Ústeckém kraji

Druhé setkání v rámci projektu Výměna zkušeností s cílem zvýšit zapojení mládeže ve venkovských oblastech do rozhodovacích procesů financovaného z programu Erasmus+ proběhne 4. května od 12:30 hod a pořádá jej platforma Venkovská mládež při Národní síti místních akčních skupin ČR, z.s. Konkrétně se fórum uskuteční v Kulturním domě Stropník v Oseku (Náměstí Klášterní 31, 417 05 Osek, Ústecký kraj).

Do projektu jsou zapojeni zástupci Platformy Venkovské mládeže, zástupci Slovenského venkovského parlamentu a Slovenského venkovského parlamentu mládeže.

Fórum je koncipováno pro všechny věkové kategorie účastníků z řad zástupců místních akčních skupin, zástupců škol, studentů i pedagogů, zástupců neziskových organizací a zástupců obcí a měst.

Stěžejními tématy diskuse budou způsoby zapojení mládeže do procesu tvorby a realizace akčních plánů Strategií komunitně vedeného místního rozvoje pro období 2021-2027 v operačních programech s důrazem na prohloubení spolupráce venkovské mládeže při implementaci nástroje komunitně vedeného místního rozvoje v podmínkách venkova.

Více informací naleznete zde.