fse.ujep.cz

Petr Pavel na UJEP

Budoucí prezident České republiky Petr Pavel navštíví dne 23. 2. 2023 Univerzitu J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.

Nově zvolený prezident Petr Pavel plánuje na 23. 2. 2023 cestu do Ústeckého kraje. Celodenní program ho v odpoledních hodinách zavede také na ústeckou univerzitu. Tady ho přivítá rektor UJEP Martin Balej.

Na naší univerzitě proběhne po 16. hodině nejprve setkání Petra Pavla se zástupci Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje, ale již od 17:00 h budou mít studenti a zaměstnanci univerzity, ale také veřejnost příležitost diskutovat s budoucím prezidentem osobně,“ informuje o plánovaném programu rektor Balej.

Setkání proběhne v Červené aule Multifunkčního informačního a vzdělávacího centra UJEP v centru kampusu a veřejnost k němu navedou četné informační směrovky.

V případě, že se do největší auly UJEP nevejdou všichni příchozí, budou pro ně připraveny přilehlé přednáškové sály, kam bude setkání přímo přenášeno,“ upozorňuje rektor.

Diskuse se zvoleným prezidentem Petrem Pavlem bude promítána také do venkovního amfiteátru v univerzitním kampusu.

Jsem moc rád za to, že ještě před prezidentskou inaugurací zavítá Petr Pavel k nám do našeho kraje a je otevřený a připravený naslouchat nám a pomoci s našimi problémy,“ uzavírá rektor.

Diskuse s Petrem Pavlem proběhne dne 23. 2. 2023 od 17:00 h v Červené aule MFC UJEP v Kampusu UJEP na adrese Pasteurova 1 v Ústí nad Labem.