fse.ujep.cz

Představení kandidátů pro volby do Akademického senátu FSE UJEP

Všem kandidátům do Akademického senátu FSE UJEP a Akademického senátu UJEP pro funkční období 9. 12. 2022 – 8. 12. 2025 jsme dali možnost prezentovat svůj volební program.

Došlé materiály můžete sledovat na této stránce, případně ve stories na Instagramu a Facebooku fakulty. Dalším místem, kde je možné se s kandidáty blíže seznámit jsou nástěnky v budově v Moskevské ulici a v budově VIKS v Kampusu UJEP.

Volby do obou komor AS FSE UJEP a AS UJEP jsou jednokolové a proběhnou dne 23. 11. 2022 v době od 9 do 15 hodin v místnosti MO 103 (1. patro).

Představení kandidátů – Akademická komora AS FSE UJEP

Ing. Jan Macháč, Ph.D.
Macháč (2022) uvádí: „Jsem rád, že po dokončení Ph.D. se FSE stalo mým domovským pracovištěm. Jsem hrdý na FSE a její rozvoj. Rád bych, aby pozitivní trend pokračoval. Chci k němu aktivně jako senátor přispět. FSE se musí profilovat jako fakulta s kvalitní výukovou a vědeckou činností, kde panuje vzájemný respekt mezi vyučujícími, vědeckými pracovníky a studenty. Za to budu v senátu bojovat!“

Ing. Tomáš Sýkora
Rozhodl jsem se do akademického senátu naší fakulty kandidovat proto, že mi na FSE záleží. Zajímá
mě dění na fakultě nad rámec běžných povinností a rád bych přispěl k tomu, abychom dělali dobrou práci a společně tu byli spokojeni. Přikládám velký význam budování akademické komunity – napříč katedrami a obory, vzájemně mezi studujícími a vyučujícími a propojením mezi fakultou a praxí.


Ing. Marek Vokoun, Ph.D.
FSE UJEP jako respektující a tvůrčí prostředí s dobrou pověstí.
Nabízím své zkušenosti systémového integrátora a analytika se strategickým myšlením. Motivovaní a spokojení zaměstnanci jsou zdrojem vědeckého i pedagogického růstu fakulty. 

Kandidátní listina – Studentská komora AS FSE UJEP

Ladislav Mrázik
Vážené kolegyně a kolegové,
přiznávám se, že nepřicházím s volebním programem. Ten chci tvořit s Vámi a bojovat za Vaše podnětné nápady a přání. Chci být Vaše uši a ústa. Je třeba prosadit to, co zvýší potenciál nás i naší Univerzity. Budu rád, pokud se na mě obrátíte se svými studijními potřebami a náměty. Osobně či pomocí mailu (ladislavmrazik@seznam.cz). Budu rád, za Váš hlas. S láskou -L. :):

Filip Murňák
Jsem Filip Murňák, a nejsem tady náhodou. Na UJEP mě přivedla jeho krása, jeho kouzlo. Šel jsem sem na jistotu. Během dvou let studia moje náklonnost k univerzitě i fakultě jenom rostla. Mám rád lidi, vykládanou látku i přednášející. Stejnou oddanost můžu za Vás věnovat Akademickému senátu. Slibuju, že když mě zvolíte, nebudu už po vás nic chtít. A jo, bude se parkovat.

Ing. Eliška Nacházelová
Přijďte podpořit svými hlasy zapojení doktorandů do dění na FSE a UJEP a dovolte mi
se stát Vaší zástupkyní.
Jsem připravena pomoct fakultě:
…k dalšímu rozvoji z pozice studenta a začínajícího vědce
…k tomu, aby byla vidět a slyšet mezi ostatními fakultami na UJEP
…a to i skrze prosazování Vašich připomínek a návrhů
Je to pouze na Vás, přijďte rozhodnout už 23. 11.!



Štěpánka Puchernová
Jmenuji se Štěpánka, ačkoliv žiji v Ústí, studuji dálkově. Ráda bych v AS FSE zastupovala právě dálkaře a snažila se jim studium a čas trávený na univerzitě zpříjemnit. Pokusila bych se tak zapojit více dálkařů do dění na fakultě.

Josef Mergl
Tereza Šponiarová
Radek Bureš

Kandidátní listina – Akademická komora AS UJEP



Mgr. Jaroslav Izavčuk
Za kvalitní vzdělávání v jedinečném prostředí s dobrými mezifakultními vztahy.

Bližší představení kandidáta

Kandidátní listina – studentská komora AS UJEP

Josef Mergl – viz výše
Filip Murňák – viz výše
Ing. Eliška Nacházelová – viz výše