fse.ujep.cz

Studenti SPŠ Teplice navštívili LABS

Budoucí maturanti Střední průmyslové školy v Teplicích navštívili dne 16. září naši fakultu. Program, kterého se účastnili nese název: Cesta za poznáním SEBE SAMA aneb zábavná exkurze behaviorálními laboratořemi UJEP.

Během návštěvy jsme jim představili naši univerzitu i fakultu a současně se v prvním bloku dozvěděli, proč je dobré studovat ekonomii, o čem tato disciplína vlastně je, a že se s ní setkávají ve svém každodenním životě, aniž by o tom věděli.

V další části programu si na vlastní kůži vyzkoušeli experiment o lidském rozhodování a prohlédli si náš nový univerzitní kampus.

Rozhodně nejživějším bodem návštěvy pak byla návštěva našich behaviorálních laboratoří – zde měli možnost vyzkoušet naše technologie batak i mindball. Při bataku si procvičili mozkové závity, protáhli těla a zjistili, jak zátěž ovlivňuje jejich úsudek a rozhodování.

Pro střední školy máme ucelenou nabídku – rádi přivítáme studenty středních škol na půdě naší fakulty, ale není problém přijet i za studenty na jejich domácí školy.